19 April 2009

Dietstatus

Jag håller på med dieten fortfarande, med uppehåll ett par veckor efter London-resan, och den går riktigt bra nu. Nästan lite för bra. I veckan hade jag gått ned 1 kg på bara 3 dag så jag har bromsat lite nu och ätit lite, mer eller mindre, okonventionell dietmat.

I fredags gjorde jag hemmagjorda hamburgare:


Igår blev det pizza med ett gäng från gymet.

Idag blir det nog tacogratäng...

2 comments:

Anonymous said...

vad är det för diet när man får äta så god mat?? och går ner 1 kilo på 3 dagar.. får du gärna dela med dig av till mig..
Du som är så duktig på träning och mat å så..
jag har börjat träna nu igen efter mitt andra barn och det funkar bra, men hur ska mitt sötsug försvinna?? Tips?

Hanni said...

Annika: Det är en diet som man har 100 % kontroll över själv hehe. Min filosofi är att om jag blir sugen på något under en dag så tar jag helt sonika bort de kcal som det onyttiga motsvarar i min ordinarie plan. Det man ska sträva efter är att hela tiden ligga på ett lägre energiintag, jämfört med vad man gör av med/förbränner under en dag.

Sötsuget kan du försöka ta bort genom att alltid ha frukt och nötter hemma när du blir sugen. Drick grönt te! För att fylla ut magen lite samt öka förbränningen. Blir du akut sötsugen så ta ngt med syra i, typ ett glas med citronvatten. Du kan även ta en ruta mörk choklad, iom att du har beskan där också så dämpar det sötsuget. Nu ska det vara riktigt mörk choklad. Helst som lägst 70 %.