06 January 2009

Let's play

Idag har jag varit lite uttråkad igen, men lyckligtvis har jag sysselsatt mig med ytterst viktiga saker.

Därför ska ni nu få rösta!

Tänk mer färg än frisyr och motivera gärna valet av den frisyr/färg som ni tycker passar bäst.13 comments:

Sara said...

Jag tycker nr 6. :-)

Svar: Jo det kanske är så att cirkeln är sluten då. Haha!

emelie talvis said...

sv: ja, jag håller med dig.

E said...

Jag är ledsen men jag förstör inte riktigt din kommentar, har alltid många kommentarer och läsare om det var det du undrade över.

Nåväl, må gott.

Hanni said...

sara: Ok tack! Var den enda varianten som blev bra med den bilden som bakgrund, nåja. ;)

E: Jag filosoferade lite över att du är anonym och ändå verkar vara en "känd" person. Därav tror jag intresset hos en del människor ligger i att kanske, genom att läsa din blogg, kunna lista ut vem du är. Vem vet? Det lilla jag har läst gillar jag, skön berättarstil.

Sedan kommer allt tidigare. Julbordsannonserna i tidningarna, semlorna säljs tidigare för varje år, klädkollektionerna släpps tidigare (känns det som)...et c.

Hoppas det blev något klarare, om inte kristallklart tom.

Tack, detsamma.

Mariella said...

Tycker antingen nr 2 eller nr 6, men är nog mer för nr 2 trots allt. En riktigt bra nyans av blond då den varken är åt det gula hållet eller åt det vita/gråa. Passar ditt typ av utseende bra tycker jag! Men om du vill ha det åt det mörkare hållet tycker jag som sagt att nr 6 är finast.

Coolt att du gick på Ahlströmer btw, gillar Alingsås väldigt mycket (kanske mest beror på Njujåk-affären som ligger där ;)) men det är trots allt en väldigt lång väg från där jag bor så det blir nog inte Ahlströmer after all.

Helena said...

Oj det var svårt, men tror nummer två och nummer sex. Kul grej!

Solli said...

Åh fina bilder! Jag tycker du passar bäst i färgerna högst upp och de som är näst längst ner. Vad gäller frisyrerna så tycker jag du passar bra i alla!


Ha en underbar dag imorrn!
Kram!

Malin said...

Frisyr nummer 1. Gillar vågorna, det ger så mycket liv i håret. Och sen var färgen snygg. Platina-blond är för ljust tycker jag... Hade du tänkt styla om det, eller var det mest en kul grej? :)

mia said...

Oj vad roligt! Okej då tycker jag till och bild 1 och 2 passar dig super både frisyr och färg men även bild 5. Jag gillade lite lugg och lite uppklippt på dig.

Nå, vad blir det?
Kram Mia

Hanni said...

mariella: Du är inne på en liknande analys som jag har, inte gult och inte vitt/slitet.

Asås är en liten mysig "stad", men när du ändå bor i Gbg som jag förstod så finns det ju ingen anledning att gå i Asås. Fast det kanske finns ngn speciell linje där vad vet jag...

helena: Förvånande att alla verkar tycka så lika. Tack för din input!

solli: Intressant, tack så mkt för komplimangen! ;) Tack och hoppas du får en kanonfin dag imorgon då. :)

malin: Ah håller med, det är en härlig frisyr. Nja jag brukar taaza lite när jag blir för uttråkad på håret, för att se lite vad som kan tänkas göras åt saken. ;) Alltid kul att se vad andra tycker som inte ser ens fejs hela tiden. Det är svårt att se sånt själv tycker jag, vad för frisyr osv som man passar i. Vi får se, det är inte otänkbart att jag fixar till håret i vår.

mia: Visst är det hehe! =P Tack för inputen. Det som talar lite emot lugg är att jag har så mkt självfall/lockar, så det krävs en del bearbetning av håret om jag ska ha lugg. Fast jag gillar sånna frisyrer tyvärr. ;)

Jag har inte bestämt mig än...det får verkar fram lite till tror jag. Kram!

KATE said...

Snyggo!

JAg gillar platinablondet bäst, väldigt vår/sommar 2009 :)
Andra plats bild nr 6.

Kul tidsfördriv!

Miss Agda said...

Bild 1. Lite Carolina Gynning-hår, hon är jättesnygg i håret tycker jag. Och sedan så passar färgen dig jättebra också!!

Hanni said...

kate: Tack tjejen! :)

Ja, jag är lite svag för det där extra ljusa och extra mörka, men är inte så säker på om det passar mig, men ngn gång ska jag väl våga hehe. ;)

Tiden bara flyger iväg! Testa får du se: www.taaz.com =P

miss agda: Gynning-hår haha nu vet jag vad jag ska kall den frippan, inte tänkt på det förrän du skrev det nu. ;)