11 January 2009

Russin och flugvikterSnart bär det av ner till gymmet igen - var ett tag sedan sist. Jag har försökt att äta mycket frukt och fylla på med protein samt kolhydrater så att jag fortare skulle bli frisk men det har inte riktigt gått min väg trots det.

Hösten har varit en förkylningens period för mig och vintern har inte varit så bra den heller. Fram till nu har jag varit förkyld i 4 veckor och innan det var jag frisk i 2,5 vecka och innan den perioden var jag förkyld i 4 veckor.

Nu vill jag inget annat än att hålla mig frisk så att jag kan få träna och bli mitt gamla jag igen!

4 comments:

Tess said...

Gott det där såg ut. Din träning ser ju ut att gå riktigt bra! Vill oxå komma igång och vara mitt pigga jag igen. Hoppas du oxå blir helt frisk nu och att den i hängande förkylningen försvinner för gott.

Hanni said...

Tess: Mmums var det!Ja den går bra, bara jag får vara frisk så. Tack vännen! En blåbärsprottedrink varje kväll så blir vi friska. ;)

Malin said...

Förkylningarna som härjar nu verkar vara riktigt envisa! För min del hjälpte det inte heller med massor av c-vitamin, vitlök och echinea.. (Eller vad det nu heter!) Det är nog bara att bita ihop. Men vi kan ju trösta oss med att en vältränad kropp återhämtar sig fortare!

Hanni said...

malin: Hehe ja det får vi göra. Jag är 99 % frisk nu så det är underbart!