22 November 2008

Träning, tacos och trötthet

En lugn dag har det varit idag med blandad kompott. Hängde med Ms A till Brunneby Musteri, där vi käkade lunch och köpte med oss lite gottigheter från gårdsbutiken.

Träning har det blivit också - ett kort och lätt pass:

Vader, mage och lite förbränning

Omvänd hacklift
50 kg x15x14x12x10
75 kg x10x8x8x8

Sitt. vadpress
25 kg 4 set

Enbenståhäv
3 set

Bollcrunches
6 set

+ 20 min Crosstrainer

4 comments:

KATE said...

Haloj!! Kul att läsa om din träning. .Får man besvära dig med en liten träningsfråga?

Gym-vägledaren skrev ihop ett program åt mig, men med 20 rep o 4 set av samma vikt, på samtliga övningar!! Är det bra eller dåligt? Var ju helt slut sen,,Vill ju inte bygga "buffliga" muskler utan mer slanka o långa muskler.. Typ? Vågade aldrig fråga honom.. *fegis* Vad tycker du?

Hade gött!

Hanni said...

kate: Hej på dig! Saknar din blogg. :/

Klart du får! Vad är det för typ av övningar? Och vilken vikt ska du köra med? Iom att det är så många reps du kör så behöver du inte oroa dig för att du kommer få "buffliga muskler". Först så krävs det tung styrketräning i flera år för att få "buffliga" muskler och då ligger man allt som oftast mellan 4-10 reps per set, därmed tyngre vikter än om man hade legat på 20 reps. Sedan måste man se till att äta strax över det man förbränner för att lägga på sig muskler. Det finns en del faktorer som måste stämma för att du ska lägga på dig, men främst tar det lång tid att bygga muskler.

Hoppas du har det bra också! =)

KATE said...

ÅÅ tacka tackar för info :)
Han skrev ju ihop ett program som han tyckte passa mig, övningarna sker på maskin och är väldigt, väldigt bas.Tror jag.Har dock ändrat i programmet nu så att jag kör lite mer detaljerat på tex mage och rumpa som är mina två favoriter :D Men är fortfarande väldigt vilse i gymvärlden.. Haha!
Poletten ramlar väl ner nångång..

Hade så bra! (Shit, vilken snygg bild på dig.. Wow!)

Hanni said...

kate: Nemas problemas. Låter ju perfekt. Ja det är en djungel i början - jag får väl ta och åka upp till 08 och köra ett pass. ;) Ha det super! Thx!