Meny 31/12 2008
Ett "smakprov":
Förrätt
Varmrökt andbröst på en änglalik bädd av ruccola, med gyllene pinjenötter, Crema di Balsamico och honung
Casal di Serra, (Verdicchio dei Castelli di Jesi)
Varmrätt
Ugnsgratinerad lax med himmelsk parmesan, pressad lyxpotatis och fabulös vitvinssås
Moncaro Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico
Efterrätt
Hallon- och blåbärspaj med ett knaprigt havretäcke serverat med fluffig delikat visp
Varmrökt andbröst på en änglalik bädd av ruccola, med gyllene pinjenötter, Crema di Balsamico och honung
Casal di Serra, (Verdicchio dei Castelli di Jesi)
Varmrätt
Ugnsgratinerad lax med himmelsk parmesan, pressad lyxpotatis och fabulös vitvinssås
Moncaro Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico
Efterrätt
Hallon- och blåbärspaj med ett knaprigt havretäcke serverat med fluffig delikat visp
Ett "smakprov":
6 comments:
Tack! :)
Wow vilken middag! Läcker förrätten ser ut!
God fortsättning! Kram!
mums! vilken nyårsmeny!
Veronica: Tack! Den blev riktigt lyckad. :) Kram!
solli: Det blev kanongott, över förväntan faktiskt. För till en början visste vi inte riktigt vad vi skulle göra med andbröstet.
Verkar som du fick till en skaplig middag där! ;)
Själv glömde jag handla en viktig ingrediens till huvudrätten, men det gick ändå som tur var. Efterrätten lyckaades jag göra för 16 pers istället för 8 som vi var, men det var ju gott dagen efter också, haha!
GAH!!!
Smask...
Älska flotta middagar :) är det nyår så är det!
Camilla: Hehe härligt, annars kan man bli lite svettig ifall något fattas tätt inpå servering. Mer efterrätt for you then. ;)
Kate: Precis...Det roliga är att hela tiden förfina det hela, så om det blir bjudning nästa år så vet jag ju vad som behövs ändras och vad som kan göras bättre. =)
Post a Comment