18 January 2011

Tävling! Cliniderm is up for testing del 2


Nu har jag testat Cliniderms produkter Active Protection Day Cream, Ultra Soft Cleansing Milk och Age Delay Serum sedan 5e januari och som utlovat kommer här vad jag tycker om de produkter jag fått testa:

Framför allt Cleansing Milk är riktigt bra. Den tar bort allt smink förvånansvärt bra, utan att man behöver hålla på att gnugga. Den är lätt och effektiv med andra ord. Den är den av de tre produkter, som jag har testat, som jag själv tänker fortsätta använda. Day Cream luktar fantastiskt gott och känns "rik" - dvs den har en konsistens som känns bra på huden. Age Delay Serum vet jag inte om jag kan säga så mkt om...Visst är jag ngt mindre torr runt ögonen (vid kisa-mot-solen-rynkorna) men om det beror just på serumet eller på dagkrämen eller annat, ja det vågar jag inte svara på. Overall känns huden mjukare än tidigare och det är ett stort plus. Är själv sugen på att även testa nattkrämen och Barrier Repair eftersom jag själv har tendens till att få torr hud framför allt under vintern.

Så nu är det dags för nästa steg i den här buzzningen - tävling för er läsare!

Ta chansen och vinn en gåvobok innehållande:

  • Active Protection Day Cream
  • Barrier Repair
  • Optimal Strenght Night Cream
  • Ideal Balance Skin Tonic
  • Ultra Soft Cleansing Milk
  • Age Delay Serum
Allt du behöver gör för att ta del av tävlingen är att besvara nedanstående fråga samt motivera varför just du ska vinna.

Fråga: Vilka produkter har en mycket positiv effekt på fukthalten i huden och hjälper huden att bygga ett effektivt skydd mot irriterande ämnen?

Besvara frågan i en kommentar till detta inlägg, samt motivera varför du ska vinna. Glöm inte att ange kontaktuppgifter (namn, mailadress) i kommentaren!

OBS! Tävlingen pågår till och med 28 januari kl 00.00. Kommentarer/svar senare accepteras inte. Vinnare meddelas via mail samt publiceras via bloggen tillsammans med rätt svar.

Läs mer på Cliniderm.

4 comments:

Anonymous said...

Svaret är BARRIER REPAIR

Min motivering:
Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

hoppas på tur!
Mvh//
Malin
malin_the_hmmmm@hotmail.com

Anonymous said...

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla!

Svar: Cliniderm Age Delay Serum, Active Protection Day Cream och Optimal Strength Night Cream

Motivering: Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!

Hoppas på tur!
Mvh Elin J
(ellebellejul@gmail.com)

Michaela said...

Svar: Cliniderm Age Delay Serum, Active Protection Day Cream och Optimal Strength Night Cream.

Min hy är av den typiskt nordiska, torr och flammig nu på vintern. Jag har ännu inte hittat det märke som har de optimala produkterna för mig. Har inte så mycket pengar att lägga ut, så det skulle vara perfekt att få prova om Cliniderm är det rätta märket för mig!

Anita said...

Cliniderm Age Delay Serum, Active Protection Day Cream, Optimal Strength Night Cream

Jag har tydligen den typiskt nordiska hyn, förstod jag när jag läste på Cliniderms hemsida.
Torr, fnasig och stram på vintern, på sommaren blir den lätt fet och blank.
Ännu har jag inte hittat några produkter som gör min hy len och slät som man vill ha den.
Jag skulle bli jätteglad om jag fick chansen att testa Cliniderm, innan jag köper.

mvh Anita E (anneng41)