04 January 2011

Cliniderm is up for testing

Idag hämtade jag ut mitt senaste Buzzador-paket. Jag ska testa Active Protection Day Cream, Ultra Soft Cleansing Milk och Age Delay Serum under någon vecka. Cliniderms uppdaterade sortiment säljs exklusivt på apotek. Det finns även fler produkter i deras sortiment, ett urval är:


ACTIVE PROTECTION DAY CREAM
FÖR NORMAL/TORR HY

En dagkräm med antioxidanter som ger ett aktivt skydd mot skadliga fria radikaler.
Stärker hudens fuktbarriär för att bättre stå emot yttre påfrestningar. Lämnar huden mjuk och len med ny spänst. Med parfym. Innehåller antioxidanterna Ubiquinone och C-vitamin.

AGE DELAY SERUM
FÖR NORMAL/TORR HY

En dubbelverkande formula som omedelbart ger en synligt jämnare och slätare hy samt en ökad spänst och elasticitet över tiden. Stärker hudens skyddsbarriär och motståndskraft för att stå emot yttre påverkan och motverka framtida ålderstecken.
För optimal effekt, använd dagligen under dag- och nattkräm. Utan parfym. Innehåller Folsyra och Hyaluronsyra.ULTRA SOFT CLEANSING MILK
FÖR NORMAL/TORR HY

En lätt rengöringsmjölk som effektivt avlägsnar smuts och make up samtidigt som den bevarar hudens fuktbarriär. Lämnar huden mjuk och len. Med parfym. Innehåller vårdande Provitamin B5.

Gör så här: Massera in på fuktad hud. Torka av med bomullsrondell eller skölj med rikliga mängder ljummet vatten.BARRIER REPAIR
FÖR TORR HY ELLER OMRÅDEN MED BEHOV AV EXTRA NÄRING

En extra rik formula som effektivt skyddar torr och stram hy. Hjälper huden att återuppbygga skyddsbarriären för att bättre stå emot yttre påverkan. Huden blir mjuk, len och omedelbart fri från torrhet. Använd som extra rik nattkräm, vårdande mask eller på särskilt torra områden. Utan parfym. Innehåller mjukgörande sheasmör och Niacinamid.

OPTIMAL STRENGTH NIGHT CREAM
FÖR NORMAL/TORR HY

Återuppbygger och stärker hudens motståndskraft för att förbereda den inför nästa dags påfrestningar. Aktiva fuktgivande ämnen förbättrar fuktbarriären och verkar för att hindra ålderstecken. Huden får förnyad spänst och elasticitet. Med parfym.
Innehåller A-vitamin och Niacinamid.


IDEAL BALANCE SKIN TONIC
FÖR NORMAL/TORR HY

Ett uppfriskande och milt exfolierande ansiktsvatten som avlägsnar rester av smuts och make up från huden. Återställer fuktbalansen och lämnar huden ren och fräsch med förnyad lyster. Med parfym. Innehåller AHA-syror och vårdande Provitamin B5.

Gör så här: Applicera en liten mängd på en bomullsrondell. Stryk varsamt över ansiktet. För bästa effekt, skölj inte med vatten efteråt.


Ni kan läsa mer om deras produkter på hemsidan: Cliniderm

PS! Håll utkik här på bloggen för mer info om vad jag själv anser om produkterna och för chans att vinna en gåvobox med ovan sex beskrivna produkter.

No comments: