27 October 2008

Äntligen!


Nu har jag tittat genom H&M:s vårkatalog, som kom med posten idag. Jag kan ärligt säga att jag föll med en gång - jag skulle kunna köpa halva katalogen! Helt underbart snygga grejer, helt i min stil....och väldigt mkt den här gången. Bådar inte gott för plånboken hehe.

Tilläggas kan, att jag älskar färgen korall.

4 comments:

KATE said...

Vårkatalog.. Vårkatalog!!???

V - Å - R???

Haha.. knappt vinter än, juh!

Mia said...

Åh jag fick den idag med och vet du vad den fått agera!? Morot! Sitter med en hemtenta om arkitektur, vilket är helt ofattbart roligt men jag har sjukt mycket att läsa och tentan ska in på fredag. Ergo är jag rätt sur. Så jag har haft den bredvid laptopen o när inspirationen torkat till har jag tittat på den och lovat mig själv att jag får titta i den när jag skrivit klart sidan.
Vaddå galning!

Ha absolut inga tankar att du MÅSTE kommentera, jag är bara en sån pladdermoster så jag tycker det är så roligt att babbla med nya människor. Även jag kommer in hit ibland och läser utan att lämna spår efter mig.

Hittade du något i katalogen förresten? Jag kanske återkommer imorgon med eftersnack, ska nämligen bädda ner mig nu med katalogen och bara NJUTA! :)

Många kramar Mia

Anonymous said...

En till som älskar korall
=)

Hanni's said...

kate: Hehe I know, det är lite skadat. =)

mia: Haha vilken bra morot! Blev du klar med sidan? ;)

Nejdå, det har jag inte, men när man besöker en sida så känner jag att jag borde skriva ngt även fast jag eg inte har ngt att säga och då tycker jag det är bättre att låta bli.

Jag hittade massor. Synd bara att plaggen inte presenteras på hemsidan på beställningssedeln - det har alltid funkat tidigare, men å andra sidan så skulle ju då bilderna komma ut alldeles för tidigt på bloggarna...Vi får ta bilder på katalogen istället haha. ;)

Kram!

tess: Underbar färg. =)