12 August 2008

Självtork

Det var ett bra tag sen sist jag lät håret få torka, utan att jag rör det, sätter upp det eller gör något annat som kan sabba resultatet.

Hur ser det resultatet ut då, tänker ni. Jo, man skulle kunna tro att jag har varit och gjort någon form av permanent. Ändå sliter jag med plattången varje gång jag ska vara fin.


Ah det här livets ironi
. Visst är det härligt?

4 comments:

sissa said...

Själv har jag spikrakt hår och ska nog lägga in några slingor permanent nästa gng jag ska till frissan. :-D

Gillar du inte alls när det är lockigt eller? Jag tycker definitivt du ska ha det ibland! Tjockt och fint. En annan får kämpa för volym som sagt...

(Jag klickade förresten hem hm-skorna i grått imorse:-P)

Hanni said...

sissa: "You want, what you can not get". Är det inte alltför klassiskt? ;)

Jorå jag gillar det ibland, men när det är så här nytvättat brukar jag sätta upp det och låta ngn enstaka slinga "trilla ner". Annars brukar det lugna ner sig efter ngn dag och då är det som finast tycker jag, lite mer "glamorsvall" av det hela.

Gött! Alla kommer springa med skoletter, stövlar och boots med kilklack i höst - det tror jag stenhårt på. Vad tror du hehe? Jag är sugen på ett par stövlar med kilklack också. =P

KATE said...

Krulligt är ju så fint, grymt att kunna variera :) Mina extensions är ju krulliga av naturen (ja, jag har nåra ynka extensions i för att ge lite volym åt mitt annars vääldans tunna hår). Så jag kan oxå variera mig. Gillar det lite krulligt på sommarn' . Men även platt :)

Och tack för din komment om skorna, är själv väldigt nöjd :)

Ha det!

Hanni said...

kate: Det är iofs sant att det är skönt att kunna variera sig. Jag gör det nog för sällan. ^^ Men nu vet jag hur jag ska klippa mig iaf hos frisören nästa gång så jag hoppas på att det blir bättre med variationen framöver. =)

Man kan aldrig få för många skor. ;)