07 June 2008

Beach body!

Här kommer lite mode- och träningsinspiration:


Bilder: All Over Press, Stella Pictures, victoriassecret.com

5 comments:

Anna said...

Och vilken inspiration sen, grymma kroppar!

Jo said...

Nice bikinis och rätt läckra tjejer.... Är dock inte helt säker på att jag gillar det där med bodybuildning, vad är det som är så kul med det, om du inte har ngt emot att jag frågar?! På ett sätt tycker jag nog att det är häftigt men är inget jag själv är intresserad av. Ha en fin dag.

Hanni said...

jo: Det är väl helt ok att du inte gillar bodybuilding.:) Jag föredrar själv en mycket atletisk fitnesskropp och den skiljer sig ganska mycket från en bodybuildarkropp. För det första är det mindre muskelmassa och inte lika lite underhudsfett som hos en bb-kropp. Jag personligen föredrar kroppar med mer muskelmassa än en vanlig svensson. Mitt ideal är helt enkelt sådant. Hoppas du fick svar på dina frågor.

Jo said...

okej, men det låter väl egentligen rätt snyggt när du säger det så. Det är väl kanske det där med biffiga muskler och tjejer jag har svårt för. Då tycker jag att det är läckrare med långasmala mindre tydliga muskler som finns men inte syns så mkt, att man ser vältränad ut men inte muskulös på det sättet, om du förstår vad jag menar. Tack för att du tog dig tid att svara på mina frågor! =)

Hanni said...

jo: Du är inte ensam, det är ganska många som har svårt för det. ;) Men så tycker vi alla olika också och precis som du så tycker många om det smal utan synliga muskler. Jag kommer att lägga upp lite bilder framöver på vad jag tycker är en idealkropp.