31 July 2008

Snart helg

Jag längtar till helgen, även om jag ska plugga då, så ska det bli skönt att ha klarat av den här arbetsveckan. Pluggar till en resttenta i taktiskt inköp, som jag valde att inte göra innan sommaren för att vi hade en hel del att göra då, och jag kände då att jag hellre vill plugga in det så att något fastnar istället för att bara ytplugga.

Vad ska ni hitta på i helgen?

6 comments:

maria said...

Hej! Kul att du hittad till min blogg! Jag bor i Turin sedan februari, kommer bo här till december om allt går väl. Jag gör ingentng om dagarna, bor här med min kille som jobbar. Jag försöker lära mig språket, men det går rätt lågsamt.
Nu har jag hittat till din blogg också =) Vem är du och vad gör du?
/Maria

Hanni said...

maria: Vad kul! =)Vilka är de största skillnaderna mellan Sverige och Italien tycker du? Alltid kul med andra länder tycker jag. Jag har faktiskt sökt en kurs i italienska på Sthlm univ. nu till hösten. Jag jobbar och pluggar. Läser till inköpare i Norrköping och har ca ett år kvar. Trivs kanon. =)

maria said...

Oj, det är nog svårt att säga.. de är så många skillnader som man märker.. du kanske har läst om några i min blog redan. Skillnaderna jag gillar är biltrafiken som här är aktiv istället för stockholms sega trötta. Bemötandet är här också mycket trevligare, alla är glada mot varandra, även ute på krogen.
Vad roligt, vad vill du ha för jobb sen när du pluggat klart, inköpare var?

Hanni said...

maria: Nja jag har inte kommit så långt än, men jag ska definitivt läsa mer i din blogg.=) Oj svår fråga, vi har en sista praktikperiod i början av december som sträcker sig till april, där vi kan praktisera var vi vill där vi får plats. Ett tag var jag inne på att göra praktiken i England men det blir nog enklare med Sverige och i området kring Lkpg/Nkpg - Sthlm. Överlag är jag intresserad av det mesta, industri, detaljhandel osv.

maria said...

Jag är en sån som alltid söker mig bort på andra ställen så fort jag kan, så jag hade nog valt england =)
Hoppas det går bra för dig i alla fall!

Hanni said...

maria: Tack tack!