26 July 2008

Blondin eller brunett?

Ok, som jag har nämnt tidigare så vill jag göra något nytt med mitt hår. Beslutsångest deluxe här. I vilket fall som helst så har jag tagit fram några alternativ och nu ska ni få rösta. Jag har ganska många alternativ...Thus I need help! Bitte. ^^

Vad tycker ni passar bäst?


Bildordning


  1. 1,2
  2. 3,4
  3. 5,6
  4. 7,8
  5. 9,10

7 comments:

susan said...

jag tycker 3-dje uppifrån höger sida.den färgen passa din hy bäst tycker jag...
sen passar du i uppsat sådär....
du passade även i page grymt bra tycker jag !//S*

Ninni said...

Jag tycker du passar enormt bra i färgen som är på nr 6, den med luggen. Pagen är också fin! Jag klippte själv av mig mitt långa hår för en månad sen till ungefär den pagen du har på bilden. Såå skönt! Jag röstar på en mix av 6 och 9.

KATE said...

Å, vilket skoj kollage. Jag gillar nr 6 och 10 bäst :) Fast den fina brun-röda färgen (nr6) är svåår att få till. Typ så jag velat haft det. Men inte lyckats.

Lycka till!!

elin said...

jag tycker faktiskt oxå tredje uppifrån höger sida. Den färgen passade jättebra. Men jag tror även att du är fin i blont hår. Va jobbigt det är när man inte kan bestämma sig för hur man vill ha det! :-) Lycka till iaf, men tredje uppifrån som sagt, jättesnyggt! kram på dej!

Fridas fashion and style said...

Du passar verkligen bra i alla hårfärger! :) Jag sa till frisören att jag ville ha blonda slingor, så blev det som på bilden! :) Jag är också cendre i vanliga fall, men trivs mycket bättre i ljust hår! Lycka till! KRAAAAM

Hanni said...

Oj oj vilken respons. Vad kul! =) Lite förvånad att flera tycker nr 6 är bäst, hade bara inte väntat mig det haha. I alla fall så lutar det åt någon brun historia och sen ev. till sommaren nästa år att jag will go blonde again. Det här med hår tål att kluras på. :)

Kwon said...

2 und 4 är mkt bra.