19 June 2008

Noll motivation

Jag ska dra ner mig 2-4 kg till. Har tappat ca 2 kg hittills, men varje gång det börjar lossna så lägger jag av. För i någon vrickad logik vet jag att det skulle gå så fort och lätt om jag väl gjorde det fullt ut, att jag satsade några veckor för att tappa de där sista kilona. Ändå skiter jag i det.

Vad gör jag? Jo, jag börjar slappa till och söla friskt i soffan med diverse onyttigheter istället. Jag vet ju att om det hade varit fler kilon jag skulle ta mig ner så hade jag fått sätta igång för på den nivån mår jag definitivt inte bra - jag vill gärna komma i mina kläder. Nu har jag iofs en del plagg som får vänta men det är ju så dumt, för det är inte speciellt mycket jag behöver göra. Ändå tar det emot så mycket.

Jag brukar inte ha svårigheter med motivationen, men ändå sedan efter tävlingen 2006 och med ett skadedrabbat år 2007 har jag inte hittat tillbaka helt.

Tack vare stegtävlingen på jobbet fick jag lite tävlingsvibbar under våren och det var riktigt kul med promenader, träningen och att sköta kosten igen. Nu är jag dock tillbaka i någon slags limbo igen.

Tränat har jag gjort idag iofs.

Rygg
Latsdrag
30 kg x12
40 kg x10
45 kg x10
50 kg x10
60 kg x3
55 kg x4
45 kg x6
35 kg x10
Sitt. rodd (maskin)
20 kg 4 set
Chins
3 set
+ oändligt många crunches

2 comments:

Susan said...

Ha en super trevlig Midsommar tjejen!
Kram på dig//S*

Hanni said...

susan: Tack detsamma tjejen! Hoppas du får en underbar resa till Turkiet. Kram!