14 December 2008

Juldesign

Den här söndagen har gått i julens tecken. Det har inhandlats julklappar, inslagspapper, snören och "juladresslappar". Nu är det inte så mycket som återstår - endast två julklappar - tills jag är klar med mina julbestyr innan jag beger mig hem till föräldrarna och firar jul.

Det blev lite inhandlat till vår egen lya så klart. Dessa grymt läckra ljuslyktor med guldljus fick följa med hem och till dessa fick en gammal julpresent från mitt gamla jobb komma fram och hålla dem sällskap. Tycker själv att det blev en ganska bra match.


Mina köpta julklappar kommer i år se ut så här bland annat (det är småtrevligt att fixa sådant där själv):

3 comments:

KATE said...

Super bra svar på nedan frågestund! tack :)

Nu har det lett till min nästa fråga.. Var hittar jag ett bra vassle, eller vilket tycker du är det bästa att köpa?

Hade Gött..

Kram Kate

Veronica said...

Snyggt!! :D

Riktigt snygga snören!! Skimrar de i olika färger??

Kram!

Hanni said...

kate: Skoj att höra! :)

Rent generellt har Dalblads mycket bra smaker och bra vassleprotein. Jag har testat en del men jag tycker de är bland de bästa och det känns lite som att man vet vad man får, till ett OK pris. Dalblads är ett gammalt bageri/konditori som pysslat med godis osv. De har mao stenkoll på det här med smaker. =P Deras produkter finns på de flesta webshopar att köpa.

Kram!

veronica: Tack! =) Nej, det såg jag först nu att det ser ut som att det är olika färger, men det är det inte. Det är ett matt skimmer men det är bara en färg på dem - guld respektive svart. Inhandlade på Hemköp. :)

Kramen!