25 June 2008

Onsdag
Äntligen hemma. Jobbade till kl 19 idag, finns en del att göra på jobbet och tur och kul är det. Jag trivs så bra och min förhoppning om förlängning är spikad. Idag blev det klart att jag stannar året ut. Me happy! :)

Efter jobbet stack jag iväg och hämtade mitt paket fr
H&M som hade anlänt. Två par skor och ett par chinos, som är väldigt efterlängtade. De platta skorna vet jag inte om jag är så nöjd med - jag tycker fötterna ser så stora ut i dem, kanske därför jag inte riktigt gillar ballerina. På andra är det snyggt, men på mig ser det ut som fötterna är stora som dasslock och då har jag ändå 37,5 - 38 vilket är ganska vanligt.

Riktigt nöjd med kilklackarna och chinosen. Vad tycker ni?

5 comments:

Anonymous said...

Snyggt snyggt, me like very much!

Hanni said...

anonym: Tack! =)

sissa said...

Har precis samma skor! ( de med kilklack)De första va dock aningens stora, väntar på ett par i annan storlek.
Brallorna tror jag e samma jag har haft här hemma en vända men skickade tebax. De satt som tält fast mest så kände att jag verligen ALLA har såna brallor nu.
Jag är en modeslav tillräckligt...:-)

Hanni said...

sissa: Jag använde mina idag och de satt ju jätteskönt på men när man väl börjar gå i dem så blir de förstora och jag fick en skön skoskav. Tur att de var så billiga. ;) Jo jag kände att det är lite trist att alla har sånna men å andra sidan så är det ju ett klassiskt plagg som man kan ha länge och till mkt. Hehe sant. Hoppas allt är bra med dig. :)

sissa said...

Hm..trist med dojjorna. Får se om mina mindre gör samma. För de andra var stora från början redan.
Jag har förresten fått mina hööööga från asos. Passade och va fina men de är som sagt hööööga. Jag undrar hur jävligt det ser ut när jag går i dom:-) Ska visa på kolo när jag orkar

Ha det gott!